Гумени ленти отпорни на замор


Име на продукт: Редени гумени платна
Својства: Ширина : 1.6m
Должина : Неограничена
Дебелина : Од 3mm До 6 mm
Стандардна боја : црна, зелена, црвена
Сила на поддршка: A 45-85
Сила на истегнување: 4mpa
Издолжување: 180%
Слика:

 

Име на продукт: Шаховско, дијамантски гумена лента
Својства: Ширина : 1.6m
Должина : Неограничена
Дебелина : Од 3mm До 6 mm
Стандардна боја : црна, зелена, црвена
Сила на поддршка: A 45-85
Сила на истегнување: 4mpa
Издолжување: 180%
Слика:

 

Име на продукт: Фина ребраста гумена лента
Својства: Ширина : 1.6m
Должина : Неограничена
Дебелина : Од 3mm До 6 mm
Стандардна боја : црна, зелена, црвена
Сила на поддршка: A 45-85
Сила на истегнување: 4mpa
Издолжување: 180%
Слика:

Име на продукт: Широко ребраста гумена лента
Својства: Ширина : 1-2m
Должина : Неограничена
Дебелина : Од 3mm До 6 mm
Стандардна боја : црна, зелена, црвена
Сила на поддршка: A 45-85
Сила на истегнување: 4mpa
Издолжување: 180%%
Слика:


Име:
Е-маил:
Copyright © 2013 INTERNATIONAL CONVEYOR & BELTING PRODUCTS | All Right Reserved