Безкрајни транспортни ленти
Целосно лиена лента без споеви со одлична стабилност.
 
Покривната гума се произведува за висока тврдост, еластичност, отпорност на шок, отпорност на абење и трошење, формирајќи прстенеста транспортна лента.
 
Апликација
Продуктот е наменет за мали и средни должини на транспортни ленти. Нема потреба од лепење или вулканизација што заштедува време.
 
 
 
 
Материјал за јадро
Слоеви
Ширина
Тотална дебелина
Безкрајна транспортна лента
 
NN, EP …
 
2-6
300-2000
≤25mm

Име:
Е-маил:
Copyright © 2013 INTERNATIONAL CONVEYOR & BELTING PRODUCTS | All Right Reserved