Импрегнирани гумени платна


•Ширина :≤2000mm
•Должина :≤300m
•Дебелина : Од 1.8mm До 80 mm
•Стандардна боја : црна •Сила на поддршка A 45-85
•Сила на истегнување: 2mpa-25mpa
•Издолжување: ≥180%
•Тип на материјал:  NN100,-NN300   EP100-EP400
•Импрегнирана жичка:  1, 2,3.4.5.6  .....


Име:
Е-маил:
Copyright © 2013 INTERNATIONAL CONVEYOR & BELTING PRODUCTS | All Right Reserved