NR гумени платна


NR гумено платно

Име на продукт
Боја
Црна
Спецификации
Висок квалитет, голема должина, конкурентна цена.
 
Дебелина: 1-60mm
Должина:  максимум  300m
Ширина: максимум       2000mm 
 
Сила на истегнување: 2mpa-25mpa
 
 
Апликации
Со зголемената тврдост и високата издржливост на истегнување, добра отпорност на абење и еластичност, работи на висок притисок и температури од -40℃ ~ +200℃. Потребна е голема сила за да се пробие железната решетка која е отпорна на абење, отпорна на удари и овозможува добри амортизирачки перформанси.

 


Име:
Е-маил:
Copyright © 2013 INTERNATIONAL CONVEYOR & BELTING PRODUCTS | All Right Reserved