Гумени страничници


Гумените страничници се запчести краеви направени од гумен материјал и се користат екслузивно во  транспортните ленти со нагиб или хоризонтални апликации каде истурањето  е непосакувано.

Висината на продуктот варира и обично се користи со 60mm, 80mm и 100mm висина но поради популарноста најдобро е претходно да се провери за достапност со контактирање директно во нашата компанија.

Дата фајл


Име:
Е-маил:
Copyright © 2013 INTERNATIONAL CONVEYOR & BELTING PRODUCTS | All Right Reserved