Сервис

   Нашиот специјализиран тим е спремен во секое време 24/7 да одговори на секој повик на клиент и да се справи со секаков проблем или дефект на гумени транспортни ленти со помош на ладна и топла вулканизација, спојување со спојки, спојување со жабици и со најнов систем на спојување со помош на хеф машина.Име:
Е-маил:
Copyright © 2013 INTERNATIONAL CONVEYOR & BELTING PRODUCTS | All Right Reserved