Вулканизација и лепила   Следејќи ги модерните интернационални стандарди за квалитет нашата компанија е лидер во полето на поправка и инсталирање на транспортни ленти во регионот, со користење на технологија која не ја загадува околината и енергетски штедлива. При поправка и инсталирање на гумени транспортни ленти ги користиме најновите преси за вулканизирање и технологија за ладно и топло вулканизирање и спојување на транспортни ленти, кои се управувани од високо специјализирани инжејнери со големо искуство.

Материјали за вулканизација и лепила H0257

 Спојување на ленти од импрегнирана ткаенина. Ладни поправки на ленти од импрегнирана ткаенина и Ленти со челична арматура. Не е запалливо.
(одобрено LOBA 12.22.41 IV 3)

 Број на итемот

 Опис на продуктот

 H0257

 Лепило TOPGUM TL-T70 1000 g леплива ширина 70 g стврднувач (Лимена кутија = 1 kg + Шише = 70 g) UN 2810

H0309

За жешки поправки и спојување на материјалот на ленти направени од гума. Не е запалливо.

Број на итемот

Опис на продукт

H0309

Раствор за вулканизирање Тип Type L-Fw за ленти не е запалливо. Лименка 1 kg UN 2810


Име:
Е-маил:
Copyright © 2013 INTERNATIONAL CONVEYOR & BELTING PRODUCTS | All Right Reserved